pirmdiena, 2014. gada 15. septembris

Vivus ātrie kredīti

Uz doto brīdi Vivus ir kļuvis par vadošo īstermiņa kredītu aizdevēju Latvijā ar starptautisku pieredzi un ievērojamu pastāvīgo klientu skaitu. Vivus izsniedz ātros kredītus sākot no 50 eiro līdz pat 1500 eiro, un piedāvātais kredītu atmaksas termiņš var būt no 1 līdz 24 mēnešiem. Jāpiebilst, ka kredītlimits jeb summa, kuru klients var aizņemties, tomēr tiek noteikta katram klientam individuāli. Un tas var tikt palielināts Vivus lojālajiem klientiem. Ja klients vēlas kļūt par lojālu klientu Vivus uzņēmumam, tad tiek prasīts visus kredīta maksājumus veikt bez kavējumiem un pārkāpumiem.

Vivus ātros kredītus raksturo izdevīgi aizdevuma procenti, ātra kredīta pieteikumu izskatīšana un klientiem ērts darba laiks. Ir izpētīts, ka Vivus ir augsts kredītu apstiprināšanas procents, kas ļauj praktiski katram Latvijas iedzīvotājam saņemt ātro kredītu no Vivus aizdevēja. Jo īpaši ņemot vērā, ka, lai saņemtu Vivus ātro kredītu, personai ir nepieciešams tik vien kā aktīvs bankas konts kādā no Latvijas bankām, mobilais telefons un e-pasta adrese.

Vivus, atšķirībā no citiem nebanku kreditoriem, piedāvā atmaksāt ātro kredītu pirms termiņu. Ja ātrais kredīts tiek atmaksāts pirms termiņa, klientam rezultātā ir jāatgriež daudz mazāka naudas summu, nekā veicot atmaksu līgumā atrunātajā termiņā. Vivus arī piedāvā atlikt kredīta pamata summas atmaksas termiņu. Tāpat, ja gadījumā rodas pēkšņas finansiālas problēmas, var tikt izmantots Vivus piedāvātais pakalpojums – kredīta atmaksas termiņa pagarināšana.