pirmdiena, 2014. gada 15. septembris

Credit24 ātrie kredīti

Credit24 ātrie kredīti ir plaši pieejami vairākās vietās visā Latvijas teritorijā. Tos ļoti vienkārši un ātri iespējams noformēt internetā, vai dodoties uz veikalu tīkla Maxima veikaliem ar diviem xx vai trīs xxx, kā arī lielākajās Latvijas Pasta nodaļās. Tāpat var zvanīt arī uz kompānijas mājās lapā norādīto kontaktu tālruņa numuru.

Credit24 kreditors izsniedz ātros kredītus bez ķīlas un galvojuma. No Credit24 ir iespējams aizņemties ātros kredītus sākot no 50 eiro līdz pat 3000 eiro ar atmaksas termiņiem no 14 dienām līdz 24 mēnešiem.
Lai noformētu pieteikumu kredītam, personai ir jābūt bankas kontam kādā no Latvijas bankām, aktīvam mobilā tālruņa numuram, kā arī e-pasta adresei. Jauniem klientiem tiek norādīts, ka minētajā kontā ir jābūt 1 eiro centam, lai varētu pabeigt reģistrāciju jeb apstiprināt mājas lapā izveidoto lietotāja profilu. Šis profils ir obligāts katram Credit24 ātrā kredīta pieteicējam, lai varētu saņemt kredītu internetā. Viens eiro cents ir jāpārskaita uz aizdevāja Credit24 bankas kontu, kas ļauj pārskatāmi, bez pārpratumiem, uzzināt kredīta pieteicēja bankas kontu. Sekojoši, tieši uz šo bankas kontu Credit24 pārskaita akceptēta aizdevuma naudas summu. Parasti nauda uz kontu tiek pārskaitīta 15 minūšu laikā no aizdevuma apstiprinājumu izsūtīšanas brīža.

Jāmin, ka Credit24 ir viens no retajiem ātro kredītu izsniedzējiem Latvijā, kurš piedāvā saņemt kredītus jauniešiem jau no 18 gadu vecuma.