pirmdiena, 2014. gada 15. septembris

Crediton.lv ātrie kredīti

Crediton.lv aizdevumiem var pieteikties jebkurš Latvijas rezidents vecumā no 20 līdz 70 gadiem, kuram ir aktīvs konts kādā no Latvijas bankām, kā arī ir aktīvs mobilā telefona pieslēgums.

Pirmais, ar ko jāsāk, piesakoties Crediton.lv aizdevumam, ir reģistrācija uzņēmuma mājas lapā - jāaizpilda vienkārša pieteikuma anketa. Sekojot norādēm, jāizvēlas kredīta summa un atmaksas termiņš. Finālā jāapstiprina reģistrācija, pārskaitot reģistrācijas maksu 1 eiro cents uz crediton.lv bankas kontu. Tūdaļ pēc reģistrācijas apstiprināšanas, aizdevējs izskata personas ātrā aizdevuma pieteikumu. Un kredīta izsniegšanas komisija pieņem lēmumu par aizdevuma piešķiršanu. Pēc lēmuma pieņemšanas aizņēmējs saņem īsziņu ar atbildi un apstiprinājumu, un pavisam īsā laika posmā nauda tiek ieskaitīta kredīta ņēmēja bankas kontā.
Ja persona ir jau esošs Crediton.lv klients, kārtējā aizdevuma saņemšanai tiek piedāvāts izmantot uzņēmuma mājas lapā izveidoto klienta lietotāja profilu, lai pieteiktos aizdevumam. Kā arī, lai pieteiktos atkārtotam aizdevumam, var zvanīt uz kompānijas kontakttālruni. Praktiski visai turpmākajai informācijai, kas saistīta ar aizdevumiem, Crediton.lv klienti var sekot minētajā lietotāja profilā.

Jāpiebilst, kompānija lieliski izprot, ka tās klientiem var rasties neparedzēti finansiāli izdevumi, kas var radīt grūtības aizdevuma atmaksai. Un, lai mazinātu satraukumu šādās reizēs, Crediton.lv sniedz iespēju ērti veikt aizdevuma atmaksas termiņa pagarināšanu no 1 līdz 40 dienām savā lietotāja profilā. Uzņēmums pierāda savu uzticēšanos grūtības nonākušam klientam, sagaidot pretī vēlēšanos sadarboties.