pirmdiena, 2014. gada 15. septembris

Minicredit.lv ātrie kredīti

Pieteikties Minicredit.lv aizdevumam ir ļoti vienkārši. Jāsāk ar sava lietotāja profila izveidi un anketas aizpildīšanu uzņēmuma mājas lapā. Nepieciešams aktīvs mobilā telefona numurs, e-pasta adrese un kontas kādā no valsts bankām. Pēc pieteikuma aizpildīšanas, uzņēmuma pārstāvis sazinās ar kredīta pieteicēju, lai precizētu anketā norādīto informāciju. Pozitīvas atbildes gadījumā nauda tiek ieskaitīta klienta bankas kontā tuvāko minūšu laikā. Laiks, kādā akceptētā aizdevuma summa nonāk kontā, ir atkarīgs no bankas, kurā kredīta pieteicējam ir atvērts konts.

Piesakoties jau kārtējam Minicredit.lv aizdevumam, to var izdarīt ar mobilā tālruņa palīdzību – nosūtot SMS. Tāpat pieteikties kredītam var arī vienkārši zvanot uz uzņēmuma kontakttālruni, norādot vēlamo aizdevuma summu un atmaksas termiņu.

Ir daži kritēriji, kuri personai jāievēro, lai Minicredit.lv apstiprinātu kredīta pieteikumu. Topošajam kompānijas klientam ir jābūt Latvijas iedzīvotājam vecumā no 20 līdz 72 gadiem, viņam nedrīkst būt kavēti maksājumi vai līgumsaistību pārkāpumi citās finansu iestādēs, kā arī ir jābūt oficiāliem un pastāvīgiem ienākumiem.

Pirmajā reizē tiek piedāvāts aizņemties līdz 200 eiro uz laiku no 1 līdz 30 dienām. Pie tam pirmais aizņēmums no Minicredit ir īpaši izdevīgs - nekādas komisijas, nekādi procenti, jāatdod tieši tik liela naudas summa, cik liels ir bijis kredīts.

Jāņem vērā, ka vienlaicīgi personai var būt tikai viens aizdevums MiniCredit.
Gadījumos, ja aizņēmējs nevar termiņā veikt aizdevuma atmaksu, ir iespēja par papildus maksu izmantot uzņēmuma piedāvāto termiņa pagarināšanas pakalpojumu.