pirmdiena, 2014. gada 15. septembris

Opencredit.lv ātrie kredīti

Opencredit.lv savus pakalpojumus sniedz jau kopš 2009.gada un ir viena no lielākajām ātrās kreditēšanas kompānijām Latvijā.

Opencredit.lv izsniedz kredītus sākot no 50 eiro līdz pat 1000 eiro apmērā ar pieejamo atmaksas termiņu līdz vienam gadam. Kredītu iespējams atmaksāt vienā maksājumā vai, sastādot atmaksas grafiku, pa mēnešiem. Uzņēmums norāda, ka vēlamais izsniegtā aizdevuma mērķis ir neparedzētu pirkumu realizēšana, kā arī īslaicīgu finansiālu problēmu atrisināšana, bet, protams, aizņēmējs var rīkoties ar paņemto naudas summu pēc saviem ieskatiem.

Kredītam pieteikties var ļoti ērti un ātri. To var darīt elektroniski, tādēļ tā saņemšanai nav vajadzīgi nekādi dokumenti, vienīgi e-pasts, dators, internets un bankas konts kādā no Latvijas bankām. Lielākā daļa kredītpieteikumu tiek izskatīti 15 minūšu laikā. Ja lēmums ir pozitīvs, nauda tiek pārskaitīta pat ātrāk.
Opencredit.lv ir ātrais kredīts bez ķīlas un galvojuma un tas ir pieejams Latvijas iedzīvotājam vecumā no 20 līdz 70 gadiem.

Līdzīgi citām nebanku kompānijām, arī Opencredit.lv jaunajiem klientiem piedāvā īpaši pievilcīgu piedāvājumu – pirmais kredīts bez maksas. Kredīta pieteicējs var saņemt pirmo kredītu bez komisijas maksas un bez procentiem, ietaupot ievērojamu naudas summu.

Neviens nav pasargāts no pēkšņām finansiālām grūtībām un, ja noteiktajā datumā aizņēmējs nav gatavs atmaksāt kredītu, tiek piedāvāta iespēja pagarināt atmaksas termiņu par 14 vai 30 dienām. To var viegli un ātri izdarīt internetā, Opencredit.lv mājas lapā no sava lietotāja profila, kas tiek izveidots piesakoties pirmajam kredītam.