sestdiena, 2012. gada 29. decembris

Kam tiek izsniegts kredīts pret auto

Daži aizdevēji piedāvā zemākas, konkurētspējīgākas likmes un ļauj jums izņemt lielāku summu, nekā atļauj viņu konkurenti, tāpēc pārliecinieties, ka esat izpētījis visas jūsu potenciālo aizdevēju sniegtās iespējas, pirms piesakāties. Aizdevējs nosaka pašreizējo auto vērtību un, balstoties uz jūsu pieteikuma un kredīta ziņojuma, aizdod procentus no šīs vērtības.

Dodot jums ārkārtas naudu, auto aizdevumi var palīdzēt jums aizsargāt jūsu kredītu spiedīgos laikos. Ja jūs nespējat samaksāt rēķinus, neatkarīgi no tā, vai tie būtu par kredītkarti, hipotēku vai komunālie maksājumi, tas tiek ziņots kredītu birojam. Slikta kredītvēsture var neļaut jums iegādāties māju vai dzīvokli.

Aizdevēji, ņemot vērā šo garantiju, var aizdot jums naudu par zemāku procentu likmi, jo jūs vairs netiksiet uzskatīts par riskantu ieguldījumu. Tas ir scenārijs, kurā ikviens uzvar. Jūs saņemsiet naudu, kura jums ir nepieciešama steidzami, un aizdevējs izjutīs mieru par aizdevumu. Vairums aizdevēju piedāvā līdz pat 50 procentiem no auto vērtības, bet pastāv aizdevēji, kuri izsniedz līdz pat 90 procentiem no auto vērtības. Jums būtu jāsaprot, ka reāli nevar saņemt 90 procentus no auto vērtības, jo neviens aizdevējs neizsniegs tik lielu summu. Par to nevajadzētu uztraukties, ja plānojat atmaksāt visu kredītu un atbrīvot auto no finansiālām saistībām.

Kredīts pret auto ķīlu tiek izsniegts jebkuram, kas sasniedzis 18 gadus un īpašumā ir auto (reģistrēts uz aizņēmēja vārda).