piektdiena, 2012. gada 28. decembris

Aizdevums pret auto ķīlu

Tie, kas aizņemas naudu šādā veidā, dažkārt aizņemas, vairāk nekā nepieciešams, vai pagarina aizdevumu, lai samazinātu ritošos maksājumus, tajā pašā laikā maksājot milzīgus procentus un galu galā padarot aizdevuma atmaksu gandrīz nepiespējamu. Turklāt daudzos gadījumos, naudas aizdevējs pārņems Jūsu auto pēc tam, kad būsiet veicis aizdevuma maksājumus, atņemot Jūsu vērtīgāko īpašumu atsevišķos gadījumos un vairumā gadījumu arī atņemot Jūsu vienīgo transporta veidu uz un no darba.

Lai iegūtu aizdevumu pret auto ķīlu, Jums ir jāpārraksta īpašumtiesības uz auto, kas ir pilnībā nomaksāts, lai aizdevējs varētu bez grūtībām iegūt automašīnu, ja to uzskatīs par nepieciešamu. Jāpiebilst, ka lielākā daļa aizdevēju nepatur ieķīlāto auto. Aizņemieties aizdevumu pret auto ķīlu tikai pie tādiem aizdevējiem, kuri nepatur jūsu auto un ļauj ar to braukt aizdevuma atmaksas laikā

Kopumā aizdevums pret auto ķīlu nav labākais veids, kā aizņemties naudu, pat uz laiku, ja vien Jums ir patiešām ļoti steidzami apstākļi. Lai gan aizdevums pret auto ķīlu ir ātrs un viegls, Jūs galu galā maksāsiet par to lielu summu un, izņemot ārkārtas situācijas, parasti nav vērts tērēt tik lielus līdzekļus, ko Jūs samaksāsiet par šī aizdevuma iegūšanu. Aizdevuma pret auto ķīlu aizdevēji nevērtē aizņēmēju, bet aizņēmēja auto.

Nav komentāru: