trešdiena, 2014. gada 19. marts

Kā ir aizņemties?

Neskatoties uz kredīta pagarinājumu, kas ietver augstāku procentu likmi, Jūs varētu galu galā pieteikties citam ātrajam kredītam, lai samaksātu savam sākotnējam aizdevējam un pirms Jūs to apzināties, Jūs piesakāties jaunam kredītam, lai atmaksātu veco un tā tas var turpināties mūžīgi.
Neraizējoties par savām finansēm, vislabākā iespēja būtu izvairīties no pieteikšanās ātrajiem kredītiem. Sagatavojiet savu ienākumu un izdevumu novērtējumu un nosakiet, no kuriem izdevumiem Jūs varat uz laiku atteikties, lai Jūs varētu ietaupīt naudu.
Ja esat viens no tiem, kas nevar iztikt bez vismaz divām tasēm speciāli uzlietas kafijas no Narvesen, mēģiniet samazināt savu kafijas patēriņu līdz vienai kafijas tasei dienā. Ja Jūs lutināt sevi, iegādājoties jaunu kurpju pāri gandrīz katru nedēļu, kontrolējiet vēlmi iepirkties.
Iespējams, ka ir daudz citu lietu, no kā Jūs varat atteikties, ja Jūs patiešām novērtējat, kā Jūs tērējat savu sūri grūti nopelnīto naudu. Vissvarīgākā lieta, ko atcerēties, ir tas, ka Jūs darāt to tādēļ, lai Jūs varētu pilnībā būt neatkarīgs.
Pieteikšanās kredītam noteikti ļautu Jums kārtīgi izpriecāties, bet jautrība beigsies, kad Jūs sāksiet domāt par to, kā atmaksāt savu kredītu.